De Witte Tulp: Inzicht in telefonische resultaten

Ontdek hoe JIJ Communicatie & Design voor: De Witte Tulp, een bloeiende nieuwbouwwijk, de kracht van CallTracking benutte om het aantal leads met 125% te verhogen.

Woonwijk de witte tulp
  • 125%
    Meer leads
  • +13
    Woningen verkocht

Uitdagingen en Doelstellingen

De marketing voor De Witte Tulp, een nieuwbouwwijk, werd beheerd door onze partner, JIJ Communicatie & Design. Een van de belangrijkste uitdagingen waar zij voor stonden, was het creëren van transparante inzichten in de effectiviteit van hun marketingcampagnes. Dit bleek een complexere opgave, aangezien de website van De Witte Tulp zowel een inschrijfformulier als het telefoonnummer van Heemskerk Makelaardij bevatte. Dit zorgde ervoor dat alleen het meten van het aantal inschrijvingen via het inschrijfformulier niet een volledig beeld gaf van de resultaten van de marketingcampagnes.

De Oplossing: Call Tracking

Om een nauwkeurig beeld te krijgen van de resultaten van hun marketingcampagnes, implementeerde JIJ Communicatie & Design call tracking. Deze oplossing bracht duidelijkheid voor zowel de makelaar, Heemskerk Makelaardij, als de marketing partij, JIJ Communicatie & Design en de opdrachtgever.

Het Opmerkelijke Resultaat: Een Toename van 125% in Leads

Met behulp van onze unieke koppeling tussen Facebook Ads en call tracking bereikte De Witte Tulp een indrukwekkende mijlpaal: het aantal leads steeg met maar liefst 125%. Dit betekende niet alleen een aanzienlijke toename in potentiële kopers, maar ook een verbetering in de ROI van de marketinginspanningen.

 

Deze casestudy is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner:

 

logo JIJ Communicatie & Design